Hirdetés

A Kingsman: Az Aranykör minden idők egyik legeszementebb promójával állt elő

|

A 20th Century Fox marketingesei igazi holdkórosok.

Hirdetés

Már csak 1 hónapot kell várni, és mozikba kerül az év legőrületesebbnek ígérkező mozija, a Kingsman: Az Aranykör, amelyet nem csak az első rész kultstátusza, hanem az impozáns szereplőgárdája is önmagában eltudna adni. Azért a 20th Century Fox HR osztálya is igyekszik idomulni a filmhez.

Hirdetés

Mondjuk a Deadpool óta tudjuk, hogy nem teljesen százas alakok ülnek ezekben a pozíciókban arrafelé, erre pedig itt az újabb bizonyíték. Maga a 20th Century Fox is úgy nevezi, hogy "Minden idők legnagyobb filmpromója!", és ezt tessék szó szerint érteni, ugyanis a kis "Színfalak mögötti" videóból kiderül, hogy arra a látnoki kunsztra készülnek, hogy napfogyatkozást idéznek elő.

Ehhez mérten még piacra is dobnak egy védő szemüveget, amely Harry Hart (Colin Firth) okuláréját mintázza.

A 20th Century Fox továbbá speciális, Harry Hart típusú napszemüvegek is készített, hogy legyen mivel nézni a napfogyatkozást. Eme speciális napszemüveg használata nélkül a teljes napfogyatkozás lehet az utolsó, amit életedben látsz. Boldog Aranykör Napot!

Ez a nap pedig most hétfőre esik, vagyis vélhetően számíthatunk valami speciálisra a Fox embereitől. Szerencsére eddig nem vitték túlzásba a marketinget (nagyon helyes!), ugyanakkor a film így is közszájon forog és ha a film jól sikerül (erre pedig minden esély megvan), akkor az első rész hátszelével még annak sikerére is rásrófolhat. Egyelőre még arról sincs fogalmunk, hogy mi is az az Aranykör, habár a legújabb promo (lásd alant) már pedzegeti.

A Kingsman: Az Aranykört az első részhez hasonlóan Matthew Vaughn rendezi, és az írásban ezúttal is állandó munkatársa, Jane Goldman van a segítségére, a stáb nagy neveit pedig szinte képtelenség felsorolni, de azért megpróbáljuk. Visszatér Colin Firth, Taron Egerton és Mark Strong, az újak között pedig ott van Julianne Moore, Channing Tatum, Jeff Bridges, Pedro Pascal, Halle berry, Elton John és Sir Michael Gambon is, a bemutató pedig szeptember 20.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.