Hirdetés

Vagány TV Spoton a Kingsman - Az Aranykör

|

Ráadásul tele csupa új képkockával.

Hirdetés

Mivel szeptemberben érkezik a Kingsman legújabb része, Az Aranykör, a marketinges csapatnak sem árt végre rákapcsolnia és ki is adtak Matthew Vaughn folytatásához egy cscse kis TV Spot-ot, tele új képsorokkal.

Hirdetés

Mivel a Kingsman - James Bondhoz hasonlóan - kiváló márkabemutatója a kiváló márkáknak, ezért ez a reklám a Mr. Porter férfi divatnak köszönhetően jött létre. Ebben már Channing Tatumból és az ő felvett texasi akcentusából is kapunk, ahogy Jeff Bridges számára sem idegen az ilyesmi. Na meg persze a már dicsőített texasi whiskeyből. Ellenben Colin Firthből, akit az első előzetest leszámítva továbbra is nagyon titkolnak, további találgatásra okot adva, hogy hogyan is térhet vissza.

A Kingsman - Az Aranykör szeptember 27.-én mutatkozik be, és Colin Firth mellett természetesen a főszereplő Taron Egerton is visszatér, ahogy Mark Strong is, de az újak között üdvözülhetjük Julianne Moore-t, mint az új főgonoszt (akiről már most ódákat zengenek), az Halle Berry, valamint a már említett Channing Tatum és Jeff Bridges, mint az amerikai ügynökség, a Statesman ügynökei, és még ott van Pedro Pascal eléggé elszálltnak tűnő Johnny Walkere, valamint Elton John személye is. Mi már jobban várjuk, mint a karácsonyt... és a Star Warst.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.