Hirdetés

Kiss of the Damned - Trailer (18+)

|

Egy újabb vámpíros film megszületésének lehetünk szem és fültanúi, amelyet valahol a Twilight és a True Blood között helyezhetünk el a táplálékláncban.

Hirdetés

A rendezőnő nem más, mint John Cassavetes (A piszkos tizenkettő, Rosemary gyermeke, Őrjöngés)  lánya, Nick Cassavetes (Ál/Arc, Szerelmünk lapjai, Másnaposok 2) testvére, Xan Cassavetes, aki korábban az Alpha Dog munkálataiból vette ki a részét. A Kiss of the Damned lényegében egy vámpíros szerelmi történetet dolgoz fel némi thrilleres beütéssel, amely a trailer tanúbizonysága szerint igen csak B kategóriás lesz - de legalább két dögös csaj is szerepet kapott Milo Ventimiglia (Hősök, Apa ég, Rocky Balboa) mellett. A filmtől ne tessék megváltást várni, de talán lesz, aki értékelni fogja. A várható megjelenés odakinn május harmadika, nálunk valószínűle csak DVD-n jön, ha jön...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.