Hirdetés

A klasszikus Transformereket idézi meg az új Űrdongó trailer

|

Végre sikerülhet valami újat hoznia egy Transformers filmnek.

Hirdetés

A 80-as évek nosztalgiája egy ideje már belepi a mindennapjainkat és ebből az őrületből a Bumblebee film sem szeretne kimaradni. Az alkotás pontosan ebben az időszakban játszódik, de nem ez az egyetlen aspektusa annak, amivel tisztelegnek eme magasztalt korszak előtt. Az új trailerben megvillantják az Autobotok és Álcák klasszikus változatát, amelyek merőben eltérnek azoktól a Transformerektől, akiket az eddigi filmekben láthattunk.

Hirdetés

Tökéletes rebootja lehet a Transformers franchise-nak ez a Bumblebee film, ami visszatér azokhoz a gyökerekhez, amiket sokan hiányoltak az élőszereplős alkotásokból. A címszereplő klasszikus, Volkswagen Beetle formájával már így is sokakat megnyert magának a stúdió, a mostani előzetes pedig valószínűleg még több embert tesz majd érdeklődővé.

Az Űrdongó (Bumblebee) 2018. december 20-án érkezik a magyar mozikba, habár itt inkább Űrdongó néven keressétek. A rendezést Travis Knight végzi, főbb szerepekben pedig Hailee Steinfeldet, Justin Theroux-ot, John Cenát és Peter Cullent láthatjuk, valamint hallhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.