Hirdetés

Ki tette? Megérkezett a Tőrbe ejtve új előzetese

|

Valakinek a hátába véletlenül beleállt egy kés. Többször is. És nemcsak egy kés.

Hirdetés

A krimi szerelmeseinek kétségkívül az év egyik legjobban várt filmje a Tőrbe ejtve, ami egy impozáns színészgárda mellett egy szórakoztató, csavaros történetet ígér a kezdeti kritikák alapján.

Hirdetés

A történet egy haláleset felderítéséről szól a híres krimiíró, Harlan Thrombey kúriáján - az idős családfőt ugyanis születésnapján érte utol a végzete, és habár diszfunkcionális családja beérné az öngyilkossággal, mint magyarázat, a titokzatos Blanc detektív (Daniel Craig) itt biza gyilkosságot szimatol. A családtagokat olyan hollywoodi sztárok alakítják, mint Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, Toni Colette, Chris Evans, Don Johnson, Jaeden Martell és Michael Shannon. Most végre befutott a második előzetes a november végén érkező mozihoz, amit itt rögtön meg is leshettek:

Mi a szerkesztőséggel tűkön ülve várjuk Rian Johnson új filmjét, rég láttunk már egy igazi, rejtélyekkel teletűzdelt krimit a mozikban. Ti várjátok már a végső nagy leleplezést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.