Hirdetés

Tőrbe ejtve - befutott Rian Johnson krimijének első szinkronos előzetese

|

Gyanús az a komornyik.

Hirdetés

Egyelőre csupán a zsáneréhez passzoló sejtelmes misztikum és találgatások övezték Rian Johnson  (Star Wars: Az utolsó jedik, Looper) legújabb filmjét, amely angolul a Knives Out címre hallgat. A filmről annyit lehet tudni, hogy egy modern kori verziója a klasszikus "Ki a gyilkos?" (whodunit) típusú krimiknek - miután egy gazdag família feje szörnyű halálát leli egy családi összejövetelen, két detektív érkezik a helyszínre, hogy megoldják az ügyet.

Hirdetés

A filmet az egyik szereplő, Michael Shannon a világhírű írónő, Agatha Christie munkáihoz hasonlította. Johnson is többek között az ő történeteiből merítette az ihletet elmondása alapján, mint például a Nyaraló gyilkosok, a Halál a Níluson vagy a Gyilkosság az Orient Expresszen. De olyan paródiák is közrejátszottak a film megalkotásában, mint a népszerű társasjátékon alapuló Clue!, vagy a Meghívás egy gyilkos vacsorára.

Magyar szinkronos: 

Angol:

A szereplőgárda se semmi, a gyanúsítottak között olyan "kis" neveket találhatunk, mint Daniel Craig, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette, Katherine Langford, Frank Oz és Christopher Plummer.

A Tőrbe ejtve (Knives Out) a tervek szerint november 28-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.