Hirdetés

Komor előzetessel sokkol a Samurai Jack 5. évada

|

Genndy Tartakovsky-ék egy hónappal az 5. évad kezdete előtt kidobtak egy ízelítőnek szánt előzetest a sorozat fináléjáról, melyben nyoma sincs az első négy évadra jellemző derűlátásnak.

Hirdetés

Alig egy hónap múlva, március 11-én rajtot vesz a Samurai Jack 5. évada, amit a rajongók már oly régóta vártak. 

Hirdetés

A várakozási idő finisében be is futott egy hangulatteremtő előzetes a végső szezonnak beígért etapról, és Genndy Tartakovskyék valóban nem vicceltek, amikor bejelentették, hogy minden eddiginél sötétebb lesz a sorozat fináléja.

Szerencsére a rajzfilmsorozat képi stílusa maradt a régi, amivel oly sokakat sikerült megnyernie Tartakovskynak, viszont a trailer hangulata valóban éles váltásnak tűnik az első négy évad keserédességéhez képest - egyelőre úgy tűnik, hogy jóval kevesebb lesz a humor, és annál több a szenvedés. Ti 1-től 10-es skáláig mennyire várjátok már Samurai Jack legújabb kalandjait?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.