Hirdetés

Ez nem a jól ismert Baywatch lesz – korhatáros trailerrel hajráz a Paramount

|

A Paramount pár héttel a Baywatch premierje előtt korhatáros trailerrel igyekszik bevonzani a nézőket.

Hirdetés

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a nemsokára mozikba kerülő Baywatch film más lesz, mint az emlékeinkben élő, David Hasselhoff-fal fémjelzett sorozat. Dwayne Johnson és Zac Efron nevei már önmagukban garanciát biztosítottak arra, hogy több lesz benne a humor, mint az eredeti alapanyagban. Már csak a humor minősége volt kérdés.

Hirdetés

A Paramount alig két héttel a debütálás előtt kidobott egy korhatáros előzetest a Baywatch filmhez, amiben nem fogják vissza magukat a színészek karakterei. Bár minden bizonnyal egy utolsó, pozitív marketinget akartak adni a filmnek a stúdiónál, bizonyára lesznek olyanok, akiket pont ez az előzetes fog elriasztani a moziban való megtekintéstől. Az tisztán látszik, hogy a 21 Jump Street receptjét követi a reboot, ám jóval alacsonyabb színvonalú poénokkal operál.

Titeket sikerült lázba hoznia a trailernek, vagy éppenséggel a film bojkottálását erősítette meg bennetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.