Hirdetés

Korhatáros előzetesen a Ted 2 (16+)

|

Hirdetés

A Universal Pictures egy új előzetest és egy posztert is kidobott Seth McFarlane 2012-es Ted-jének folytatásához. Idén nyáron a sétáló maci nem csak, hogy megházasodik, hanem a gyerek vállalásra is készen áll újdonsült feleségével, Tami-Lynn-el (Jessica Barth). Ám a gondok hamar elkezdenek sorakozni, mikor Ted-nek nem csupán a megfelelő sperma donort kell megtalálnia, hanem még a kormánynak is be kell bizonyítania, hogy ugyan olyan jogok járnak ki neki, mint bármelyik normális embernek. Az első film minden idők legnagyobb bevételével rendelkező R-es besorolású vígjátékának titulusát tudhatja magának, 549 milliós bevételével. A folytatásban McFarlane mellett visszatér még Mark Whalberg is, újként pedig Amanda Seyfried-et, Morgan Freeman-t, Dennis Haysbert-et és Liam Neeson-t köszönthetjük. A Ted 2 június 26.-án debütál külföldön, nálunk pedig egészen július 16.-ig kell várni rá. Kíváncsian várjuk, hogy képes lesz-e megugrania az első rész sikerét. https://www.youtube.com/watch?v=8eHufVyP2gE

ted2postersmall
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.