Hirdetés

Közös filmben szerepel Jenna Ortega és Tommy Lee Jones, itt a Fineskind trailere

|

Ezúttal halászoknak kell megküzdenie a kapzsisággal.

Hirdetés

Az amerikai filmgyártásban majdhogynem külön alműfajt képeznek azok a filmek, amelyekben a kisember szembesül egy rendszer kizsákmányoló mivoltával.

A nemes szándékú embereknek ezekben az alkotásokban nincs igazi esélye, hisz túl nagy hatalommal állnak szemben. A szinopszis alapján a Paramount+ új filmje is hasonló lesz majd, a mozit azonban a remek szereplőgárda miatt is érdemes várni. 

Hirdetés

A Fineskind főszereplői olyan halászok, akik kiállnak a klasszikus módszerek mellett és felemelik a szavukat a nagyipari működés ellen. Ám nem is sejtik, hogy ezzel milyen veszélyes terepre tévednek, hamarosan ugyanis egy bűnszövetkezettel kell megküzdeniük. Az előzetes minden képkockája baljós hangulatot ígér, és a film mottója is elárulja, hogy nagy a tét. "Mindenki megszületik és meg is hal. A köztes idő számít."

Az Oscar-díjas Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas) filmjében a főbb szerepeket a legendás Tommy Lee Jones mellett olyan színészek játsszák, mint Ben Foster (A préri urai), Toby Wallace (Amíg tart a nyár), illetve Jenna Ortega (Wednesday). 

A film a torontói filmfesztiválon debütált, decemberben pedig a Paramount+ platformjára is felkerül (nálunk valószínűleg a SkyShowtime-on lesz látható). Ti megnézitek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.