Hirdetés

Folytatást kap a Krokodil Dundee, itt az első teaser

|

Krokodil Dundee bajba kerül és csak egyetlen személy van, aki megmentheti: a nagyszájú amerikai fia. Videónk is van hozzá.

Hirdetés

Peter Faiman 1986-os klasszikusa, a Krokodil Dundee sokak számára meghatározó film, a Paul Hogan által alakított ausztrál címszereplő nem kevésbé, ott a helye a filmtörténelem legmenőbb alakjai között. Nem is csoda hát, hogy a mindössze nagyjából 9 millió dollárból összehozott komédia közel 330-at termelt akkoriban. Később (1988-ban és 2001-ben) született ugyan két folytatás, de azok már kevésbé találkoztak a nézők és a kritikusok szimpátiájával. 

Hirdetés

A széria jogait birtokló Rimfire Films azonban ennyi év kihagyás után igyekszik visszahozni a köztudatba a karaktert, méghozzá egy DVD-kiadás koncepciójával, amit az elsőfilmes Steve Rogers jegyez. Krokodil Dundee (ezúttal is Paul Hogan megformálásában) ugyanis nyomtalanul eltűnik Ausztráliában, a felkutatása pedig nagyvárosi fiára, Brianre hárul. Őt James Franco és Seth Rogen örökös haverja, Danny McBride (Ananász Expressz, Kib*zgatóhelyettesek, Alien: Covenant) kelti életre. Be is mutatkozik az első teaserben: 

Csak reménykedni tudunk benne, hogy a "Dundee: The Son of a Legend Returns Home" nem egy, az eredetit szembeköpő igénytelen folytatás lesz, hanem tisztelettel viszonyul majd a klasszikushoz. Az IMDb szerint június elsején fog megjelenni Amerikában, akkor kiderül. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.