Hirdetés

Kubo and the Two Strings - Első előzetes

|

Hirdetés

A LAIKA stúdió és a Focus Features  szabadjára engedte a Kubo and the Two Strings első trailerét, mely a közeljövő egyik legjobban kinéző animációs filmjének ígérkezik. A történet az ősi Japánba röpít el minket, pontosabban egy csendes falucskába, ahol főhősünk, a szerény, ifjú Kubo édesanyjával él. Minden szép és jó egészen addig, amíg a múltból egy lélek el nem kapja, hogy rajta töltse ki ősi bosszúvágyát. Így a fiúnak istenek és szörnyek elől kell majd menekülnie. Egyetlen esélye a túlélésre azon múlik, hogy megtalálja azt a mágikus ruhát, amit egykor apja viselt, aki történetesen a világ egyik legnagyobb szamurája volt.  Kubo-ra egy egész Odüsszeia jellegű kalandsorozat vár, ahol meg kell küzdenie gonosz elemekkel, végig kell járnia családja történetének útját, és bátran szembe kell szállnia a földért és a csillagokért. A rendezői székben az elsőfilmes Travis Knight ül, a forgatókönyvét pedig Marc Haimes és Chris Butler (ParaNorman) írja. A hangokat sem akárkik fogják szolgáltatni: Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei, és Matthew McConaughey. https://www.youtube.com/watch?v=FKSqHmQcOzk És egy hangulatos plakátja is van neki:

kubo
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.