Hirdetés

Kukoricásból támad a cápa a ZS-kategóriás horror, a Sharks of the Corn előzetesében

|

Stephen King és Steven Spielberg klasszikusai találkoznak Tim Ritter bájos filmjében.

Hirdetés

Szeretjük a mélytengeri horrorokat, hát még a cápás filmeket, Stephen King zseniális regényeiről pedig ne is beszéljünk! Mi, filmrajongók pedig nagyon szerencsések vagyunk, amiért vannak Tim Ritterhez hasonló alkotók, akik fogják az ilyen klasszikusokat, és a lehető legvéletlenszerűbb módon összegyúrjak azokat. Egy ilyen fúzió eredménye az imádni való Sharks of the Corn is, amit immáron mozgásban is megcsodálhatunk.

Hirdetés

Tudományos tévhit, hogy a cápák csak és kizárólag a tenger vizében támadhatnak, Tim Ritter pedig teljes mellbedobással igyekszik rácáfolni erre a világszintű megtévesztésre, ugyanis ahogy azt a készítők is ígérik:

A Sharks of the Corn minden, amit egy cápás filmtől akarhatunk… csak épp egy kukoricamezőn. Ez bizony a tökéletes párosítás!

Az előzetes sem rejti véka alá, hogy Stephen King A kukoricai gyermekei regényének és Steven Spielberg horrorklasszikusának, A cápa ötvözete a Sharks of the Corn. A kevés párbeszéddel operáló ízelítőhöz, azt gondolom, nem kell túl sok magyarázatot fűzni, magáért beszél minden képkocka. Lesz itt sátáni rituálé, lopakodás, majd menekülés a kukoricásban, rettegés, dráma, robbanások és egy olyan összecsapás is, ami viccet csinál Godzilla és Kong ütközetéből: cápa a helikopter ellen!

A Sharks of the Corn 2021 júliusában válik elérhetővé VOD-on, az pedig nem is kérdés, hogy masszívan az év egyik legjobban várt filmjéről beszélünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.