Hirdetés

Kulka János visszatér A játszma előzetesében

|

Izgalmasnak ígérkezik A vizsga folytatása.

Hirdetés

A 2011-ben bemutatásra került A vizsga egy igazán kellemes meglepetés volt: igazi fordulatos thriller, mely a feszes cselekményvezetésével és a remek színészek közreműködése miatt is volt emlékezetes. Annak a forgatókönyvét Köbli Norbert írta és Bergendy Péter rendezte, a most készült folytatáshoz már csak előbbi tért vissza, a rendezői feladatot már Fazekas Péter vállalta magára. 

Hirdetés

Az InterCom forgalmazásában október 14-én bemutatásra kerülő film cselekménye a hatvanas években játszódik majd és az első rész fontosabb szereplői/színészei mind visszatérnek, így Nagy Zsolt és Hámori Gabriella mellett újra láthatjuk majd Kulka Jánost is, akinek ez kivételesen nagy kihívás volt, hiszen 2016-ban átesett egy súlyos stroke-on.

A hivatalos szinopszis szerint a filmben András és felesége, Éva boldogan élnek egymás mellett, épp csak előbbi hiába szeretne feljebb kapaszkodni a ranglétrán, útjában áll a Scherer Péter által megformált törtető kolléga, Kulcsár. Hogy a helyzet tovább bonyodalmakat hordozzon magán, visszatér a képbe Markó Pál (azaz Kulka János), aki kapcsán a cselekmény folyamán még több fordulatra lehet majd számítani. Na de nézzük az előzetest:

Az előzetes nagyban koncentrál Kulka karakterére, akinél külön érdekesség, hogy maga a szereplő is agyvérzést szenvedett és abból próbál rehabilitálódni. A feszesre vágott trailer maga is sok fordulatot és izgalmakat sejtet, mintegy megígérve, hogy az első film rajongói megtalálják majd a számításaikat. A hivatalos sajtóközleményben Köbli Norbert egyébként a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Nem megismételni akartuk A vizsga bravúrját, de azt szeretnénk, hogy A játszma legalább olyan meglepő puzzle legyen, mint az elődje volt: miközben külön figyeltünk arra, hogy azok se maradjanak le semmiről, akik esetleg nem látták A vizsgát. És az is fontos volt számunkra, hogy ne csak egy rejtvényt rakjunk a vászonra. A történet fordulatai izgalmas sorsokat mozgatnak: ez a film legalább annyira szól emberi kapcsolatokról, szerelemről, vágyról és megcsalásról, mint kémekről és átverésekről.

A játszma operatőre Nagy András lesz, producerként pedig Lajos Tamás és a Film Positive Productions működött közre a Nemzeti Filmintézet közben járulásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.