Hirdetés

Kvartett: Dustin Hoffman első rendezése – Trailer és poszter

|

Az Oscar-díjas színészlegenda 75 évesen döntött úgy, hogy átáll a kamera másik oldalára, melyben egy nyugdíjas zenészek számára fenntartott idősek otthonának életébe nyerhetünk betekintést.

Hirdetés

Manapság kelendőek a senior korosztályt megcélzó könnyed vígjátékok, amelyek mondanivalónak sincsenek híján, elég ha csak a tavaly bemutatott Keleti nyugalom – Marigold Hotelre vagy az Amit még mindig tudni akarsz a szexről című filmekre gondolunk. A Kvartett – A nagy négyes (melyet színdarab formájában a Belvárosi Színház is játszik Gálffi László rendezésében, Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László és Benedek Miklós főszereplésével) is szépen illik a sorba, melyben az egykori díva, Jean (az Oscar-díjas Maggie Smith) némileg felforgatja az idősek otthonának életét, akik éppen Verdi születésnapjának évfordulójára készülnek, a Rigoletto kvartettjével. A film január 24.-én, szinkronosan kerül a hazai mozikba.    

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.