Hirdetés

Látványos előzetessel támad az orosz űrlényes inváziófilm!

|

A jövőre érkező orosz sci-fi, az Attraction egy meggyőző előzetessel igyekszik felkelteni az átlagnéző érdeklődését, méghozzá sikerrel.

Hirdetés

A legtöbb néző még mindig hajlamos arra, hogy lekezelően viseltetik a nem Hollywoodból érkező filmek iránt, pedig ez egy amatőr hiba, amibe viszont néha mi is beleesünk. De így érnek minket kellemes meglepetések, mint például a jövőre debütáló orosz sci-fi, az Attraction előzetese is nyújtott. A legszembetűnőbb talán, hogy az Attractiont látványvilágában semmi sem különbözteti meg a Föld túloldalán sok millió dollárból készült amerikai sci-fiktől, sőt, a más kultúra miatt teljesen egyedi elképzeléseket láthatunk ebben a két percben.

Hirdetés

A filmet az a Fedor Bondarchuk rendezte, akitől már egyesek talán látták a Sztálingrád című alkotását. Az Attractiont hazájában IMAX-ben is le fogják vetíteni a mozik, az orosz premier egyébként 2017. január 26-án lesz. Hogy hazánkba egyáltalán be fogják-e hozni, az erősen kétséges, de az előzetes alapján mindenképp egy olyan sci-fi darab ez, amit érdemes lesz felkutatni az internet legsötétebb bugyraiban is megtekintés céljából, ha már más lehetőség nem adódik számunkra. (Az előzetesnél érdemes bekapcsolni az angol feliratot a könnyebb érthetőség érdekében).

Nektek hogy tetszik ez az orosz sci-fi koncepció, mely leginkább a District 9 és az Attack the Block stílusát és tematikáját igyekszik egybegyúrni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.