Hirdetés

Látványos előzetest kapott a Fahrenheit 451 HBO-s feldolgozása

|

A híres disztópikus regény újrafeldolgozása egy igen látványos sci-fi körítésben fog megelevenedni, ahol Michael B. Jordan és Michael Shannon óvják a lakosságot a kártékony könyvek sokaságától.

Hirdetés

Az 1953-ban megjelent, Ray Bradbury által írt disztópikus sci-fi regény 1966-ban kapta meg első filmváltozatát, aminek látványvilága kifejezetten messze állt az elkövetkező évtizedek egyre színesebb, csicsásabb és futurisztikusabb sci-fi alkotásaitól, de a hamarosan érkező film teljes előzetes láttán kijelenthetjük, hogy a vizuális ráncfelvarrás területén korrekt munka lesz az HBO Fahrenheit 451 filmje, hiszen egy ismerős, de látványos cyberpunk stílussal öntötték nyakon, bár lehet, hogy ez nem mindenki tetszését fogja elnyerni.

Hirdetés

Ramin Bahrani forgatókönyvíró és rendező már dolgozott együtt Michael Shannonnal a 99 Otthon filmje forgatásán. Shannon A víz érintése után megint egy rosszfiú bőrébe bújik, ő fogja eljátszani Beatty kapitányt, a tűzőrség vezetőjét, míg Michael B. Jordan a főszereplő, Guy Montag szerepét játssza el majd. A főhősünk szemét felnyitó lányt Sofia Boutella kelti életre, akire mint a Kingsman: A titkos szolgálat egyik gonoszaként is emlékezhetünk.

A Fahrenheit 451 május 19-én lesz látható az HBO csatornáján és lesz elérhető az HBO GO felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.