Hirdetés

Látványos előzetest kapott Chris Pratt sci-fije, a The Tomorrow War

|

Chris Pratt idegen lényekkel veszi fel a harcot a jövőben.

Hirdetés

Bő egy hónap múlva debütál a sokáig mozis bemutatóval rendelkező, de végül az Amazon által megszerzett akció sci-fi, a The Tomorrow War, amelyhez a streamingszolgáltató most végre közzétette az első, látványos és akciódús előzetest.

Hirdetés

A film története szerint 2051-ben az emberiség elkeseredett háborút vív egy halálos földönkívüli civilizáció ellen. Hogy megfordítsák a háború menetét, egy csapat katonát visszaküldenek az időben 2021-be, hogy onnan hozzanak embereket a jövőbe harcolni. Chris Pratt egy középiskolai tanárt alakít, akit a jövőből érkező katonák soroznak majd be, rajta kívül pedig feltűnik még J.K. Simmons és Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje) is a filmben fontosabb szerepben. A premier július 2-án esedékes az Amazon Prime felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.