Hirdetés

Látványos trailert kapott a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

|

A G.I. Joe franchise egyik legnépszerűbb karaktere megkapja a maga eredetsztoriját.

Hirdetés

Egy ideális világban már rég láthattuk volna moziban a G.I. Joe széria spin-offját, a Kígyószemet, azonban a koronavírus-járvány miatti mozibezárások arra sarkallták a Paramount Pictures döntéshozóit, hogy várjanak ki a premierrel. Ennek köszönhetően a karakter eredetére összpontosító, Robert Schwentke (Red, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) által rendezett és Evan Spilotopulous (A szépség és a szörnyeteg, A Vadász és a Jégkirálynő) által írt akciófilmre csak július végén számíthatnak a franchise rajongói és az azzal újonnan ismerkedők. 

Hirdetés

Kígyószemet (Snake Eyes-t) korábban két alkalommal is Ray Park keltette életre, noha az arcát nem láthattuk, ezúttal viszont már igen, és Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak, Úriemberek, Múlt karácsony) formálja meg a harcművészt. A sztori szerint magányos farkas típusú hősünket befogadja az egyik ősi japán klán, az Arashikage, miután az megmentette az örökösük életét. A klán megtanítja a férfinak a nindzsa harcos útját és olyat nyújt neki, amire nagyon vágyott: otthont. Azonban mikor kiderülnek Kígyószem múltjának titkai, a becsülete és hűsége próbára tétetik. Most pedig mindez mozgásban is:

A jelenlegi tervek szerint a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek július 22-én kerül a hazai mozikba, Golding mellett pedig olyan színészek kaptak még benne helyet, mint Samara Weaving (Aki bújt), Iko Uwais (A rajtaütés), Andrew Koji (Harcos), Úrsula Corberó (A nagy pénzrablás), Haruka Abe (Kiss Me First) és Tahehiro Hira (Kötelesség/szégyen). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.