Hirdetés

Lay the Favorite - Trailer

|

Kissé semmitmondó trailerrel futott be a Bruce Willis nevével fémjelzett Lay the Favorite, amelyben a poklot is megjárt színész most egy sztriptíztáncosnővel kíván szerencsét próbálni.

Hirdetés

Stephen Fears (Veszedelmes viszonyok, Tamara Drewe, Chéri - Egy kurtizán szerelme) vígjátéka a Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be, most pedig megkapta a neki kijáró hivatalos előzetest is. A történet szerint Beth Raymer (Rebecca Hall) sztiptíznőként dolgozik, ám váltani szeretne és beáll pincérnőnek, majd megismerkedik egy nagymenő, a számtanban jártas szerencsejátékossal, Dinkkel (Bruce Willis), akivel együtt próbálják kiötleni, hogyan tehetnének szert gyorsan nagy vagyonra. A felsorolt színészek mellett esélyt kap még Vince Vaughn (Ünneprontók ünnepe, Kidobós, Szakíts, ha bírsz) és Joshua Jackson (A rejtély, Dawson és a haverok) is, a Lay the Favorite 2012. június 22-én mutatkozik be az Egyesült Királyságban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.