Hirdetés

Így fest Woody Harrelson elnökként - LBJ előzetes

|

Az Egyesült Államok 36. elnöke bőrébe bújik Woody Harrelson, kinek Kennedy elnök halála után kell helytállnia a hidegháború zűrös éveiben.

Hirdetés

Lyndon B. Johnson egy kevésbé ismert alakja a történelemnek, de talán ennek az is oka lehet, hogy előtte és utána olyan híres, illetve hírhedt vezetők irányították az országot, mint John F. Kennedy és Richard Nixon. Johnson egyike azon kevés elnököknek, akik mind a négy hivatalt betöltötték, hiszen volt ő képviselő, szenátor, alelnök és elnök is. A történet Johnson texasi fiatalkorától egészen a Fehér Házba kerüléséig követi nyomon az életét.

Hirdetés

Az Electric Entertainment Woody Harrelsont szerezte meg főszereplőnek, aki magát az elnököt kelti életre, de felbukkan mellette Jennifer Jason Leigh, Richard Jenkins, Bill Pullman, Jeffrey Donovan és Michael Stahl-David is. A mára klasszikussá vált A herceg menyasszonya és az Egy becsületbeli ügy rendezője, Rob Reiner foglal helyet a rendezői székben.

Az LBJ november 3-án kerül a mozikba, viszont a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon már múlt év szeptemberében bemutatták, de úgy tűnik a nagyközönségnek még várnia kell egy kicsit.

Nektek mi a véleményetek Woody Harrelson elnökségéről? Meghozta a kedvetek az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.