Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

|

Na, vajon ki lesz Dumbledore magyar hangja?

Hirdetés

Persze a kérdés csak költői volt, hiszen Jude Law már jóformán egybeforrt a honi nézők számára Stohl András magyar hangjával. A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei egy hete debütált előzetese máris megkapta a szinkronos verzióját, így mostantól a mozikban gyakran futhatunk elő ezzel a verzióval.

Hirdetés

Természetesen azt ilyenkor le kell szögeznünk, hogy ez még értelemszerűen nem a végleges szinkron, ezért lehetséges az, hogy Jacob arra a három szóra nem Fekete Ernő hangján szólal meg, mint az első filmben, de a filmben minden visszatér majd a rendes kerékvágásba, így az olyan bevált párosításokról sem kell majd lemondania senkinek, mint az emlegetett Law-Stohl, Eddie Redmayne-Szatory Dávid, vagy Johnny Depp-Nagy Ervin elválaszthatatlannak mondható kettősök. A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 16.-án támadja be a hazai mozikat, a világpremierrel egyszerre és nagyjából ezzel egy időben jelenik meg külföldön a film J.K. Rowling által írt forgatókönyve is.

  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.