Hirdetés

Szürrealista álomképek - Előzetesen a Légió 2. évada

|

Delíriumos lesz ez az évad is.

Hirdetés

Abban valószínűleg egyet lehet érteni, hogy a Légió a legegyedibb szuperhőssorozat, ami valaha készült. Éppen ezért Noah Hawley (Fargo) szériája erősen réteg sorozat, de annyi bizonyos, hogy aki rákap, az maradandó élménnyel lesz gazdagabb. Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a második szezon is alábbhagyna ilyen téren.

Hirdetés

Az előző szezon végén végül megszökött a többszörös tudattal rendelkező mutánst, David Hallert (Dan Stevens) fogva tartó démon, Farouk (Aubrey Plaza), és új gazdatestet talált magának a mutáns specialista Melanie Bird (Jean Smart) férjének, Olivernek (Jemine Clement) a testében, majd rejtélyes erők Davidet is elrabolták. 

Akárcsak az előző szezon, ez is David megmentése körül fog zajlódni a látottak alapján (ennél többet nagyon nem lehet kihámozni a trailerből) és a Faroukot, azaz az Árnykirályt új alakjában megformáló Navid Negahban is nem kis bonyodalmat fog okozni, de lesz ezúttal is tánc, fák, rémálomszerű jelenetek, azt viszont még továbbra sem tudni, hogy X-professzor valamilyen formában (McAvoy vagy Stewart) felfog-e bukkanni. A Légió az FX-en fog startolni április 3-án.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.