Hirdetés

WTF előzetesen a Legion

|

Az FX jövőre érkező X-Men sorozata egy nehezen bekategorizálható promo-val jelentkezett.

Hirdetés

Az X-Men franchise is egyre jobban belelendül az univerzumépítésbe, nagy vásznon és kisképernyőn egyaránt. Ugyan az Apokalipszis erősen megosztó lett, a Deadpool viszont ár-érték arányban az idei év legnagyobb kasszasikere lett, de a Fargo kreátora, Noah Hawley új sorozata tényleg valami egyedinek ígérkezik.

Hirdetés

A röpke fél perces promóban Dan Stevens (Downton Abbey, The Guest, Sírok között) alakította David Haller, valamint Aubrey Plaza (Városfejlesztési osztály, Scott Pilgrim a világ ellen) Lenny-je világítanak rá a zárt osztályos mindennapok abszurditására.

A sorozat a skizofréniától is szenvedő mutáns, David Haller viszontagságait fogja nyomon követni, ami a készítők szerint kihatással lesz a jövőbeni X-Men filmekre is, ami nem csoda, hiszen a képregények hasábjain 1985-ben debütált karakter eredetileg X-professzor fia. Aubrey Plaza David alkoholista, drogfüggő, de hihetetlenül optimista barátját Lenny-t kelti életre, aki ellenpontozza majd a férfit. A sorozat 2017 elején debütál majd az FX-en, nálunk pedig egy időben a Foxon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.