Hirdetés

A LEGO Batman szereplői azt ecsetelik, mennyire jó lesz a film

|

Mókás reklámmal hívja fel magára a figyelmet a Lego Batman: A film. A legújabb videóban a film karaktereivel készült interjúkat hallgathatjuk meg, amelyben elmesélik, hogy miért vállaltak szerepet a filmben.

Hirdetés

A Lego Batman: A film már az első előzetesében is megvillantotta a negyedik falat ledöntő humort, mikor Batman azt ecsetelte, hogy új filmet kap, aminek ő írja a forgatókönyvét, ő rendezi, és a zenéjét is ő szerzi.

Hirdetés

A film legfrissebb reklámjában egy sor álinterjút kapunk, amiben Batman, Barbara Gordon, Alfred és Joker arról áradoznak, milyen zseniálisan jó lesz az új mozijuk, és azt is elmesélik, miért vállalták el a felkérést. Joker reméli, hogy megmutathatja az érzelmes oldalát, Alfred pedig a filmszakma legelismertebb komornyikja címre pályázik.

A Lego Batman: A film február 9-től lesz látható a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.