Hirdetés

Új előzetesen a LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures

|

A Disney XD új LEGO Star Wars sorozata még egy előzetest kapott.

Hirdetés

A Star Wars brand tovább dübörög és nem csak a Zsivány Egyes, valamint a jövőre érkező VIII. rész képében (hogy a további filmekről ne is beszéljünk), hanem a kisképernyőn is, ahol a Star Wars: Lázadók mellett pedig az újabb LEGO sorozat a The Freemaker Adventures a kisebbeket célozza meg.

Hirdetés

A történet A birodalom visszavág és A jedi visszatér között játszódik, három roncsvadász testvérrel a főszerepben, akik - mint az az előzetesből is kiderül - a legelső fénykard nyomába szegődnek, amelyre a Birodalomnak, elsősorban Palpatine császárnak és Darth Vadernek is fáj a foga. Humorban ezúttal sem lesz hiány, és a sorozat június 20.-án debütál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.