Hirdetés

Lehullott a lepel Schwarzenegger titkos Zeusz projektjéről

|

A február 13-i Super Bowl alatti BMW reklámban fog felbukkanni görög istenként.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger mesteri marketingesként építi fel a hype-ot a február 13-i Super Bowl számára. Előbb a Twitterén osztotta meg a képet, melyben Zeusz hasonmásként pózolt egy akkor még titkos projektből kifolyólag, most pedig végre már azt is tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk tőle februárban: egy BMW reklámban láthatjuk viszont Schwarzeneggert a görögök főisteneként.

Hirdetés

Hogy ne vesszen el a lendület, a BMW most egy promó reklámot is megosztott a közönséggel, melyben Schwarzenegger Zeusza betér egy kávézóba, a kiszolgálónak pedig gondja is akad a Zeusz név kiejtésével. Az egykori szenátorra jellemző humor ebből a 30 másodpercből sem hiányzik, és kíváncsian várjuk, hogy majd az 1 vagy több perces spotban mit is fognak alakítani a BMW-vel.

Ti sajnáljátok, hogy csak egy reklám kedvéért lesz Scwarzeneggerből Zeusz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.