Hirdetés

Lenyűgöző teremtmények – Feliratos előzetes

|

Valentin napon a gyengébbik nem is megkapja a maga kis misztikus romantikus moziját, amihez most a feliratos előzetes is befutott.

Hirdetés

Most hogy a tini célközönség Alkonyat nélkül maradt, a Kami Garcia és Margareth Stohl azonos című regényének filmadaptációja betöltheti ezt az űrt. Két tini van a történet középpontjában: Ethan, aki éppen el akarja hagyni a kisvárost, ahol él, valamint Lena, aki éppen akkor költözik oda, és valamilyen meghatározhatatlan okból még is egymásba szeretnek. Közben azonban családjaikról és a kisvárosról eddig elfeledett titkok kerülnek napvilágra. A főszerepeket alakító Alden Ehrenreich és Alice Englert mellett olyan nevek tűnnek fel, mint Emmy Rossum (Holnapután Az operaház fantomja), Thomas Mann (Project X – A buli elszabadul, Boszorkányvadászok), valamint akkora veteránok, mint az Oscar-jelölt Viola Davis (Kétely, A segítség), az Oscar-díjas Emma Thompson (Értelem és érzelem, Igazából szerelem) és a szintén Oscar-díjas Jeremy Irons (Die Hard 3. – Az élet mindig drága, Csodálatos Júlia).  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.