Hirdetés

Liam Neeson a rosszfiúkkal és az emlékekkel is megküzd a Memory trailerében

|

Nehéz egy bérgyilkos élete, ha semmire sem emlékszik.

Hirdetés

Liam Neeson már belengette korábban, hogy hamarosan búcsút int az akciófilmeknek, de egyelőre még nem áll készen rá, legalábbis a hamarosan érkező új filmje, a Memory alapján. Neeson ezúttal egy Alex Lewis nevű bérgyilkost alakít, aki könyörtelenül és profin végzi a munkáját, ám a romló emlékezete miatt egyre több hibát vét. Amikor azonban egy gyerekgyilkossághoz nem hajlandó asszisztálni, mindenki ellene fordul, de ezt Neeson ellenlábasai bánhatják igazán.

Hirdetés

A filmet a Casino Royale rendezője, Martin Campbell rendezte, aki Dario Scardapane (a Netflixes A Megtorló széria forgatókönyvírója) szkriptjéből dolgozott. Neeson mellett Guy Pearce, Monica Bellucci, Taj Atwal, Ray Fearon, valamint Harold Torres jelenlétére is számítani lehet. A Memory április 29-én debütál a külföldi mozikban.

Titeket még be tudnak vonzani Neeson akciófilmjei?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.