Hirdetés

Liam Neeson noir krimije, a Marlowe kimozdítja a színészt a komfortzónából

|

Azért persze a rosszfiúk hátsója ezúttal is fájni fog Neeson ütéseitől és rúgásaitól.

Hirdetés

Az elmúlt 15 évben Liam Neeson futószalagon érkezett évről évre az aktuális egyedül a világ ellen felállású akciófilmekkel, amit mostanra talán Neeson legvérmesebb rajongói is megunhattak - legalábbis egy picit mindenképp.

A veterán ír színész is talán ráeszmélt arra, hogy nem ártana önmagának sem egy kis változatosság, a következő projektje pedig ennek megfelelően próbál újítani az elmúlt időszak egyhangúságán.

Hirdetés

A John Banville és Raymond Chandler szerzőpáros regényén alapuló Marlowe-ban a '30-as évek Amerikájába visszacsöppenő Neeson a címszereplő detektívet alakítja, aki megbízást kap Clare Cavendishtől (Diane Kruger), miután szeretőjének nyoma vész. Ahogy az a lenti trailerből is kiderül, a nyomozás során az egész várost átívelő korrupcióra és összeesküvésre derül fény, ám nagy gond nincs, hiszen egy-két jelenetben Marlowe megvillantja a Neesontől már ismert rátermettséget.

Neeson és Kruger mellett Jessica Lange-ot is viszont láthatjuk, valamint Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ian Hart, Colm Meaney, Danny Huston, illetve Alan Cumming is felbukkannak a filmben. A Marlowe-t az a Neil Jordan rendezte, aki a '90-es években tető alá hozta az Interjú a vámpírralt, a Michael Collinst vagy A síró játékot. A Marlowe február 15-én debütál a tengerentúli mozikban.

Szerintetek jól áll Neesonnek ez a detektív karakter?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.