Hirdetés

Sátánka, pokoli poronty - Little Evil előzetes

|

Oh, men!!!

Hirdetés

A szalagcím ne tévesszen meg senkit, ennek semmi közeaz Adam Sandler féle mozihoz. Emlékszünk még az Omenre? Nem, nem a 2006-os, borzadályos John Moore féle remake-re, hanem az eredeti, Richard Donner féle 1976-os klasszikusra gondolunk, Gregory Peckkel a főszerepben, Jerry Goldsmith sátáni - és nem mellesleg Oscar-díjas - dallamaival kísérve. A horror egyik alapköve a mai napig. Na, képzeljük most el az alapkoncepciót vígjátéki formában.

Hirdetés

Adva van Gary (Adam Scott - Városfejlesztési osztály, Krampusz), akinek az élete nem is lehetne tökéletesebb, miután megismerkedik az álmai nőjét alakító Evangeline Lilly-vel (Lost, Hangya), Samantha-val, akit feleségül is vesz. A dolognak csupán egy icipici bökkenője akad: hogy a mostoha fia maga a Sátán ivadéka. És ezt szó szerint kell érteni.

A film minőségére talán az is bizakodásra adhat okot, hogy a Trancsírák - avagy eredeti címén Tucker and Dale vs Evil - rendezője, Eli Craig dirigálta a mozit, aki már bizonyította, hogy a klasszikus horrort mennyire tudja kiforgatni magából és úgy kifigurázni, hogy az ne hasson tiszteletlenségnek. Adam Scott pedig az egyik legígéretesebb komikus, aki drámai színészként is remekül tud funkcionálni (Hatalmas kis hazugságok), viszont kérdéses, hogy ebben a szkeccsre való ötletben tényleg van egy filmre való? Igaz, a Trancsírák is alulról súrolta a másfél órát és jól állt neki. És mivel a filmet a Netflix készítette, jövő héten, azaz szeptember elsejétől már nézhető is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.