Hirdetés

Little Monsters - befutott az első trailer Lupita Nyong'o zombis horror-vígjátékához

|

Vajon mi történik, ha éppen egy csapat óvodás társaságában tör ránk a zombiapokalipszis? Valami ilyesmi.

Hirdetés

Manapság már igen nehéz olyan zombis filmmel találkozni, ahol a húsunkra éhező élőhalottak még valóban régi módi élőholtak módjára viselkednek, tehát csoszognak, hörögnek, és olyan lassúak, akár egy a futóversenyre edző csiga. A találóan csak Little Monsters címre hallgató horror-komédia szerencsére pontosan ilyen zombikkal operál majd, akik másra sem vágynak, minthogy belemélyeszthessék a fogaikat a mindenre elszánt Lupita Nyong'o-ba és az ő imádnivalóan naiv kis lurkóiba. 

Hirdetés

A történet alapfelállása szerint a megrendíthetetlen optimizmusáról elhíresült Miss Caroline (Lupita Nyong'o) egy átlagos osztálykiránduláson vesz részt a helyi állatfarmon, mígnem a semmiből élőholtak hordái bukkannak fel, ezzel felborítva az addig amúgy probléma mentesnek ígérkező kiruccanást. Innentől kezdve pedig elszabadul a pokol, hiszen Miss Caroline-nak nemcsak az éhes zombik hordáival kell felvennie a harcot, de arra is kínosan ügyelnie kell, hogy a rá bízott gyerekek lehetőleg semmit ne vegyenek észre az éppen körülöttük zajló apokaliptikus dolgokból. Lupita Nyong'o mellett még Josh Gad és Alexander England is kiveszi a részét a sötét humorral átitatott kalandból, amely november 15-én mutatkozik be az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.