Hirdetés

Paul Rudd önmagával néz szembe a Living with Yourself előzetesében

|

Abban megegyezhetünk, hogy egy Paul Ruddnál csak kettő tud valamit jobban feldobni.

Hirdetés

A Living With Yourself című vígjátéksorozatban Paul Rudd ismételten megcsillogtathatja egyedülálló komikus képességeit, amelyben kettős főszerepet alakít. Korábban már beszámoltunk a fekete humorú minisorozat érkezéséről, de immáron egy előzetest is megnézhettek belőle. 

Hirdetés

A műsor főhőse egy Miles nevű férfi, aki nap mint nap azzal küzd, hogy megtalálja az egyensúlyt a házassága és a munkája között. Amikor az egyik kollégájától fülest kap egy rejtélyes gyógykezelésről, amitől állítólag sokkal jobb emberré válhat (mintha egész egyszerűen kicserélték volna), utólag rá kell jönnie, hogy bizony szó szerint értették ezt a dolgot: Miles nem változik semmit, azonban egyik pillanatról a másikra szembesülnie kell önmaga egy mindenben jobb változatával.

A Netflix nyolc epizódból álló sorozata az Emmy-díjas Timothy Greenberg (The Daily Show with Jon Stewart) forgatókönyve alapján készült, a rendezői feladatokat pedig a számos rangos díjat begyűjtő A család kicsi kincse című dráma alkotópárosa, Jonathan Dayton és Valerie Faris látta el. A Living With Yourself teljes első évada október 18-án debütál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.