Hirdetés

Lockout - Az első öt perc

|

Luc Besson sci-fije Amerikában április 13-án nyit, tényleg nincs már addig sok idő hátra, a nézőket viszont valahogy el kell csalni moziba. Lássuk hát az első öt percet, ami után könnyebb eldönteni, akarjuk-e látni Guy Pearce akciózását.

Hirdetés

A részlet nagyon jó ízelítőnek tűnik, van benne akció és humor, ami egy vérbeli akció-sci-fibe illik, s még Guy Pearce-nek is jól áll a szerep. A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, s egy elítélt ex-kormányügynök áll a középpontban. Lehetőséget kap a szabadulásra, ehhez viszont egy szinte lehetetlen küldetést kell végrehajtania: ki kell szabadítania az elnök lányát (Maggie Grace) egy erősen védett űrbörtönből. Érdekesség: Maggie Grace játszotta a kiszabadítandó lányt a Luc Besson által írt Elrabolva című filmben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.