Hirdetés

Lockout - Luc Besson sci-fi-vel pirít oda!

|

Luc Besson produceri felügyelete nem minden esetben jelent egyet a minőséggel, de ha sci-fi-ről van szó és azt mondom, hogy Az ötödik elem, akkor jobbak a kilátások, ugye?

Hirdetés

Luc Besson saját készítésű filmje, A The Lady nálunk maximum csak jövőre látható, ám a rendkívül foglalkoztatott úriember produceri mivoltában olyan 2012-es projekteknél adja szaktudását hozzá a végeredményhez, mint a Blind Man, a Taken folytatása, a Szállító sorozat és a CineStar-on most debütáló Lockout. Besson hívó szavára Guy Pearce és Maggie Grace érkezett erősíteni a tetszetős bemutatóval startoló sci-fi csapatát, igazán ígéretes projektről van szó.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.