Hirdetés

Fekete-fehér előzetesen a Logan

|

És így a noir hangulat csak még inkább üt!

Hirdetés

A Logannel Hugh Jackmannek megadatott az, ami a szuperhősfilmek főszereplőinek nem szokott: méltó búcsút vehetett az őt híressé tevő karaktertől. James Mangold már korábban bejelentette, hogy érkezik egy fekete-fehér változat is a filmből kizárólag Blu-Rayen, amihez most megérkezett az előzetes.

Hirdetés

És míg a Mad Max: A harag útja esetében a krómváltozat igazán nem adott hozzá semmit a filmélményhez - már csak azért sem, mivel gyönyörű színei voltak eredetiben - addig itt az előzetes alapján csak még líraibb lesz az egész, ami ennek a neo-noir - neo-western kombóhoz kifejezetten passzol.

De persze lehet, hogy ehhez Johnny Cash lágyan búgó dallamai is kellettek, mindenesetre a film fekete-fehér promó fotói is már sejtették, hogy beszürkítik a filmet és meglehetősen jól áll neki. A Logan május 23.-án jelenik meg színes és fekete-fehér változatban egyaránt. A specifikációk pedig a következőek lesznek a Blu-Ray verzión:

- Az eredeti mellett a film fekete-fehér változata

- Audiókommentár a rendező James Mangold közreműködésével.

- Kivágott jelenetek a rendező, James Mangold választható audiókommentárjával

- A Logan készítése - Színfalak mögötti dokumentumfilm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.