Hirdetés

Logan Lucky - traileren az Ocean's trilógia rendezőjének újdonsága

|

Hiába ígérgette, Steven Soderbergh végül mégsem vonult vissza a filmezéstől és milyen jól tette, hogy nem tette, hiszen akkor nem rendezte volna meg a Logan Lucky-t a hidrogénezett hajú Daniel Craiggel, Channing Tatummal és Adam Driverrel!

Hirdetés

Steven Soderbergh olyan szórakoztató produktumokkal öregbítette már Hollywood hírnevét, mint az Ocean's trilógia, a Che-filmek és a Traffic, de úgy tűnik, hogy még nem végzett a meséléssel és legújabb filmjének témájával visszanyúlt egészen Danny Ocean rablósdijához. 

Hirdetés

A Logan Lucky sztorijában ugyanis a Logan testvérek, Jimmy (Channing Tatum) és Clyde (Adam Driver) trükkös rablást terveznek, amelyben központi szerepet játszik a legendás Coca-Cola 600 Nascar verseny is. Ehhez pedig egy olyan nívós szereplőgárdát sikerült megnyernie Tatumot és Driveris beleértve, mint Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Riley Keough, Katherine Waterson, Sebastian Stan, Brian Gleeson és Hilary Swank. A Fingerprint Releasing és a Bleecker Street bemutatta az első trailert, mi pedig már azonnal mennénk is a moziba, ha lehetne: 

A Logan Lucky Amerikában augusztus 18-án nyit, hazai dátum még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.