Hirdetés

Befutott a Logan első előzetese! (Frissítve)

|

Máris debütált az utolsó Farkas/Rozsomák mozi első előzetese, amelynek melankolikus hangulata mintha nem is a mutáns franchise-t tükrözné.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy Hugh Jackman az utolsó Farkas spin-offal leteszi az adamantium karmokat, 17 évvel azután, hogy először bújt a közkedvelt mutáns bőrébe Bryan Singer formabontó szuperhősmozijában. A szereptől való szomorú búcsúra pedig már a most megérkezett melankolikus trailer készíti a rajongókat.

Frissítés: Már itt is van a magyar feliratos változat, amit lejjebb találtok meg!

Hirdetés

Az egyszerűen csak Logan névre keresztelt mozi - amely a kultikus Old Man Logan képregényt veszi (igen lazán) alapul - mintha valóban egy régi vágású bosszúmozit tükrözne, amelyben csak egy néha-néha felcsillanó adamantium karom, valamint az újfent Patrick Stewart által alakított Xavier professzor jelenléte utal arra, hogy ez az X-Men franchise egy újabb darabja. Mindenesetre a 2013-as Farkas után James Mangold kiköszörülheti a csorbát - amelyen kevesebb a köszörülni való, mint a 2009-esen, amelyet még Deadpool is igyekszik elfelejteni - és amennyiben ilyen lesz a kész film tónusa is, Logannel, a professzorral, X-fegyverrel és a többiekkel, egy rossz szavunk se lehet. Mindenesetre Mr. Sinister szerepe továbbra sem nyert egyértelműen megerősítést (de egy teaserben nem is feltétlenül kell) és a Boyd Holbrook alakította Donald Pierce kellően mocsadék ellenlábasnak tűnik. A premierig egyébiránt "nincs sok hátra", hiszen 2017, március 3.-ától már nézhetjük is Logan utolsó kaszabolását, vérben tobzódva.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.