Hirdetés

Looper - Teaser trailer

|

Igen, a Looper is azt a fajta marketinget tudhatja magáénak, amely rövid videókban felhívja a pár nappal később bemutatandó előzetesre a figyelmet. Kevés jelenetet kapunk, ám annál több rendezői és színészi ajánlást.

Hirdetés

Pár napja kaptuk meg a posztert, s most már egy rövidke videó is a rendelkezésünkre áll. A hosszabb előzetesre sem kell már sokat várni, áprili 12-ére ígérik a megjelenést. A videóban Rian Johnson rendező és Joseph Gordon-Levitt főszereplő beszélnek a filmről. A színész össze is foglalja a sztorit: "A film a következő kérdést veti fel: Mit tennél, ha le kéne vadásznod és meg kéne ölnöd a jövőbeli énedet? Az én jövőbeli énemet Bruce Willis játssza. Innen lehet tudni, hogy ez egy film, mert a való életben nagy szarban lennék." Rian Johnson is viccelődik kicsit: "Á, ez kétesélyes" ... "na jó, csak kedveskedni próbáltam." 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.