Hirdetés

Looper - Trailer (Update)

|

Megérkezett az első előzetes a várva várt időutazós sci-fihez, s meg kell hagyni, ez a videóanyag olyan akciófilm-rajongóknak is felkeltheti majd az érdeklődését, akiket esetleg a szinopszis nem csigázott fel.

Hirdetés

Ugye a filmet Rian Johnson (Szélhámos fivérek, Beépülve) szállítja nekünk, s az előzetes alapján tetszetős lesz a rendezés stílusa, persze ennyi alapján nehéz messzemenő következtetéseket levonni. A sztorit, már olvashattuk, s egyes elemeit most már meg is nézhetjük magunknak: miként ölik meg a "looperek" az időben visszaküldött maffia-ellenségeket, hogyan találkozik a főhős (Joseph Gordon-Levitt) a kinyírandó jövőbeli énjével (Bruce Willis), s részleteket is láthatunk az üldözésekből és a rombolásokból. Persze a többi szereplő közül (Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo és Jeff Daniels) is felbukkannak páran egy-egy másodpercre. Már csak annyit kell mondanom: szeptember 27. Várjuk a filmet? 

Update: feliratos előzetessel ellátva!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.