Hirdetés

Lords of Salem - Az első előzetes

|

Meglepő módon Rob Zombie ismét egy horrorfilmmel jelentkezik, melyről már olyan sokat hallottunk, de látni még alig láttunk valamit, egészen ezidáig, hiszen befutott a legelső trailer.

Hirdetés

A Halloween első és második részének rendezője új filmmel jelentkezik, amely szintén a horror kategóriából kerül ki, a sztorija pedig a következőképp alakul: a főszereplő egy Heidi nevű szőke rockercsaj, aki szakmáját illetően DJ egy rádióállomáson. Egy szép napon furcsa dobozt küldenek neki, amelyről kiderül, hogy a Lordok küldték. Heidi naívan azt hiszi, hogy a hasonló nevű rockegyüttestől kapta az ajándékot, amit annak rendje és módja szerint világgá is kürtöl a rádión keresztül. Később Heidi újabb ajándékot kap egy jegy képében a Salem-be, azonban nem rockkoncertre várják őt és barátnőit, valamint a Lordok sem egy zenekar...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.