Hirdetés

Lelkitársak egy életre? - Love Souls at Night előzetes

|

A szerelemre rátalálni sohasem késő!

Hirdetés

Ketten ülnek egy kocsiban, miközben hajtanak a kietlen országúton. Ennyi a Netflix Our Souls at Night előzetese és nem több. De micsoda duó ül abban a kocsiban! Jane Fonda és Robert Redford! Már a puszta jelenlétük, kisugárzásuk múltat kölcsönöz ennek az idős párnak, élettel tölti meg őket, pedig meg se szólalnak ebben az alig 1 perces kis kedvcsinálóban! Mi lesz itt a kész filmben?! 50 évvel (!!!) azután, hogy először dolgoztak együtt Mezítláb a parkban című klasszikusban ismét együtt ez a két színésztitán és őket külön-külön is jó nézni, nemhogy együtt és addig örüljünk, amíg még láthatjuk őket! Redfordnak ugyanis biztosan ez az egyik utolsó filmszerepe, mielőtt a színészettől visszavonulna (80 felett ez már érthető).

Hirdetés

A történet Kent Haruf könyvét dolgozza fel, amelyben a kisvárosi Addie Moore (Fonda) régi szomszédjában, a szintén megözvegyült Louis Watersben (Redford) találja meg a szerelmet. Egyszerű, semmi eget rengető nincs benne, de talán pont ez az egyszerűsége fogja megadnia szívét és a báját, no meg persze a két színészveterán. Fonda mióta bő 10 éve butuska romkomokkal visszatért a köztudatba csak ritkán tudja megmutatni színészi nagyságát, de kétség kívül ezek közé tartozik az Ifjúság egyik mellékszerepe, míg Redford a Sundance Filmfesztivál igazgatásával, rendezéseivel, valamint alkalomadtán a mainstreamben való szerepléseivel (Amerika Kapitány: A Tél Katonája; Elliot, a sárkány) még mindig ott van a köztudatban.

Nem valószínű persze, hogy a Netflix ezzel a kis mozival nézettségi rekordokat döntöget, vagy hatalmas elmaradásai ebből térülnek meg, de örömteli, hogy gondolnak az idősebb korosztályra ilyen kis kedvességekkel. Abba ne menjünk bele, hogy ez a korosztály vajon mennyire van tisztában a Netflix-szel és annak használatával. Mindenesetre nem ártana majd egy kicsit többet is mutatnia filmből, ugyanis a streaming szolgáltatón szeptember 29.-én debütál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.