Hirdetés

Lovely Molly - Feliratos előzetes az Ideglelés rendezőjétől

|

Eduardo Sanchez mindenkinél jobban otthon van a kézikamerával felvett mozikban, hiszen ő készítette ilyen filmet elsők között 1999-ben, az Ideglelés (Blair Witch Project) kapcsán.

Hirdetés

Az Ideglelés készítője (Eduardo Sánchez) és a Gyűrűk Ura sorozat producere (Mark Ordesky) hátborzongató horror-thrillerrel szeretnének minket riogatni, melynek középpontjában egy frissen házasodott lány áll. Molly Reynolds nem sokkal a boldogító igen kimondását köbetően párjával együtt beköltözik Molly családjának korábbi házába, amely - a régi jó horrorfilmek tanúbizonysága szerint - kísérteties és legszívesebben minden percben csak menekülne tőle az ember, de Mollyék úgy döntenek , hogy itt kezdik el hátralévő életüket. Üröm az örömben, hogy beköltözésük után nem sokkal a lányt a gyermekkorából származó rémálmok és emlékképek kezdik gyötreni, aminek következtében NMolly egyre inkább elveszti az irányítást saját maga felett és kis idő elteltével már nem tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.