Hirdetés

Feliratos ízelítőt kaptunk a Lucifer 2. évadából

|

Miután a Warner Bros. a Vertigo képregényén alapuló sorozatát, a Lucifert is megmutatta a Comic-Conon, most megnézhetünk az ősszel debütáló második évadból egy újabb promóciós videót, ráadásul rögtön magyar felirattal.

Hirdetés

Frissítés: Befutott egy új videó a Lucifer 2. évadából és a DC Comics Magyarország jóvoltából magyar felirattal nézhetitek meg! 

Korábban írtuk: Bár a Lucifer sorozat sokban eltér a képregénytől és a "minden epizódra egy eset" koncepciót milliószor láttuk már, Tom Ellis-t mégis élvezet hétről-hétre követni és ez így lesz a második évadban is, amelyben egy minden eddiginél hatalmasabb és Lucifer reakcióiból ítélve fenyegetőbb entitással néznek szereplőink szembe.

Hirdetés

Akik még nem értek a Lucifer első évadának végére, azok számára SPOILER! A fenti videóban láthatunk egy összefoglalót abból, hogy mi történt eddig a FOX csatornán futó sorozatban benne az összes fontosabb karakterrel és a nagy finálé pillanataival is, ahol kiderült, hogy Lucifer édesanyja megszökött a pokolból. A felvétel végén kapunk némi ízelítőt a következő szezonból és többnyire Ördög-anyuka is megmutatja magát. 

A Lucifer 2. évada szeptember 19-én rajtol el a FOX-on, de várhatóan a VIASAT3-on ez is szinkronosan látható lesz majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.