Hirdetés

Machete Kills - Az első trailer

|

Befutott a Danny Trejo nevével fémjelzett Machete Kills legelső mozgóképe, amely hasonlóan őrült koncepcióval bír, mint elődje, köszönhetően a rendező, Robert Rodriguez személyének.

Hirdetés

A Machete Kills vendégszereplői között olyan neveket találunk, mint Charlie Sheen, Lady Gaga, Alexa Vega, Sofia Vergara és Antonio Banderas, de feltűnik még többek között Mel Gibson, Cuba Gooding Jr., Jessica Alba és Vanessa Hudgens is. A történet szerint Machete-t, az ex-titkosügynököt, maga az Egyesül Államok elnöke (Charlie Sheen) béreli föl egy olyan misszióra, amit egyszerű „halandók” képtelenek lennének elvégezni, mégpedig, hogy ölje meg a milliárdos fegyverkereskedőt (Mel Gibson), akinek egy globális háború kirobbantása a terve. Érdekességképpen megemlítjük, hogy Charlie Sheen most eredeti nevén, Carlos Estevezklént mutatták be a stábban. A külföldi premier szeptember 13, a magyarról még nem tudunk semmi konkrétat. A spanyol nyelvű előzetes a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.