Hirdetés

Machete Kills - Hivatalos előzetes

|

Végre megérkezett az első hivatalos trailer Robert Rodriguez, Machete Kills című filmjéhez. Nők, robbanás és Charlie Sheen...!

Hirdetés

A múltkori rossz minőségű előzetes után végre megérkezett az első igazi trailer a filmhez.  A történet szerint Machete-t, az ex-titkosügynököt, maga az Egyesül Államok elnöke (Charlie Sheen) béreli föl egy olyan misszióra, amit egyszerű „halandók” képtelenek lennének elvégezni, mégpedig, hogy ölje meg a milliárdos fegyverkereskedőt (Mel Gibson), akinek egy globális háború kirobbantása a terve. A filmnek fantasztikus szereplőgárdája van, hiszen többek között szerepel az alkotásban Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Chatlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demián Bichir, Alexa Vega, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding, Jr., William Sadler, Marko Zaror és Mel Gibson. Amerikában szeptember 13-án lesz a bemutató, magyar dátumról még nem lehet tudni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.