Hirdetés

Madagaszkár 3 - Trailer #2 (Update)

|

Újabb előzetes jelent meg a Madagaszkár harmadik részéhez. Ezúttal nagyobb hangsúly kerül a cirkuszi jelenetekre, illetve az új szereplőkből is többet láthatunk. Emellett egy újabb poszter is napvilágot látott.

Hirdetés

Alex (Ben Stiller), Melman (David Schwimmer), Marty (Chris Rock) és Gloria (Jada Pinkett Smith) megpróbálnak visszajutni otthonukba, New York helyett azonban Európában kötnek ki, ahol Chantel DuBois (Frances McDormand) vezetésével meg is indul elfogásukért a hajsza. Hőseink egy cirkuszban húzzák meg magukat, ott ugyanis nem feltűnő ennyi afrikai állat. Új barátokat szereznek, többek között Vitaly, a tigris (Bryan Cranston), Gia, a jaguár (Jessica Chastain) és Stefano, az oroszlánfóka (Martin Short) személyében. Rajtuk kívül természetesen feltűnnek a visszatérő pingvinek, illetve Julian (Sacha Baron Cohen). A Noah Baumbach (A fantasztikus Róka úr) által írt film a magyar mozikba június 14-én érkezik. 

Update: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.