Hirdetés

Mads Mikkelsen dán felfedezőt alakít a The Promised Landben, trailer is van hozzá

|

Hű királypártiként gyűlik meg a baja az udvar további ambiciózus karaktereivel ebben a történelmi drámában.

Hirdetés

Mads Mikkelsen már sok szerepben megállta a helyét, ezúttal pedig Nikolaj Arcel történelmi drámájában, a The Promised Land című kosztümös történetben öregbítheti hírnevét, mint napjaink egyik legsokszínűbb színésze.

A dán felfedező, Ludvig Kahlen történetét elmesélő film alig másfél hónappal az október 5-i premierje előtt izgalmas trailert kapott, amit alább nézhettek meg.

Hirdetés

Arcel nemcsak rendezte, hanem a dán rendezőlegendával, Anders Thomas Jensennel együtt írta a forgatókönyvet, ami már önmagában garancia a minőségre.

Mads Mikkelsen mellett Amanda Collin, Magnus Krepper, Felix Kramer és többek között Az északiból is ismerős Gustav Lindh is felbukkan a filmben, melyben 18. századi dán udvari intrika mellett korabeli harcjeleneteket is kap majd a nézőközönség.

Titeket felcsigázott a The Promised Land előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.