Hirdetés

Magas felbontású kép a következő Twilight filmből

|

A Summit Entertainment a közönség számára elérhetővé tett egy nagy felbontású képet Edwardról és Belláról (Robert Pattinson és Kristen Stewart). A fotó alapján lesz legalább egy eléggé pikáns jelenet a következő Twilight részben.

Hirdetés

Csak elképzelni tudom, hogy a Twilight örültek ezeket a sorokat olvasva és a képet látva min mehetnek keresztül. Ez a pillanatkép valószínűleg a nászútjuk egyik forró másodpercében készülhetett. A nagy rajongók már tudják, de a film ugyan úgy, mint a Harry Potter hetedik része két részletben lát majd napvilágot. A Breaking Dawn első része nemzetközileg 2011. november 18.-án, a második része 2012. november 16.-án lesz először megtekinthető a mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.