Hirdetés

Magic in the Moonlight - Trailer

|

Természetfeletti komédiázás és romantikázás Woody Allen-módra.

Hirdetés

Kedvenc neurotikus rendezőnk egy kis drámai kitérő után (Blue Jasmine) újra visszatérni látszik az oldottabb, könnyedebb hangvételű mozihoz. A nosztalgiázás neki mindig is jól ment (elég ha a Kairó bíbor rózsáira vagy épp az Éjfélkor Párizsban-ra gondolnunk), és úgy tűnik, hogy legújabb dolgozatával is hasonló hangokat fog megütni. Vagy ha nem is nosztalgiázik, de mindenképpen visszarepít minket az időben (pontosabban az 1920-as évekbe). A történet szerint egy bűvész (Colin Firth) próbálja lerántani a leplet egy lányról (Emma Stone), aki azt állítja, hogy kommunikálni tud a szellemekkel. Természetesen aztán szerelem szövődik kettejük között és ha szerencsénk lesz, akkor hasonlóan bájos darabot fogunk látni, mint amilyen az Éjfélkor Párizsban volt. Az előzetes mindenesetre aranyos.

Update: magyar feliratos előzetessel kiegészítve, a magyar címe Káprázatos holdvilág lett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.